THE ZERO G1 SHOCK MITIGATION SUSPENSION SEAT

Κάθισμα με ανάρτηση ιδανικό για όλες τις χρήσεις

Το Zero G1 μοντέλο καθίσματος είναι σχεδιασμένο για χρήση σε όλες τις καιρικές συνθήκες και έχει εξαιρετική απορρόφηση των κραδασμών. Το μυστικό στο συγκεκριμένο κάθισμα είναι ότι οι κατασκευαστές έχουν καταφέρει να τοποθετήσουν το σώμα του επιβάτη στην μεγαλύτερη δυνατή απόσταση από το κατάστρωμα με ελεγχόμενο τρόπο, την ανάρτηση. Αυτό σημαίνει ότι όταν το σκάφος ταξιδεύει το κάθισμα είναι μαλακό, στα κύματα το ελατήριο κλείνει προοδευτικά καθώς συμπιέζεται και έτσι το σώμα προοδευτικά και απαλά κινείται προς τα κάτω.

Προσφέρει Έλεγχο στην Ισορροπία του Επιβάτη

Το κάθισμα προσφέρει στον επιβάτη τον έλεγχο της ισορροπίας του μέσα στο φουσκωτό. Αυτό επιτυγχάνεται χάρης σε ένα μακρύ και στενό μαξιλάρι, που του επιτρέπει να τοποθετεί τα πόδια και στις δύο πλευρές και να τα πιέζει στο κάθισμα για να διατηρήσει την ισορροπία του σε περίπτωση κακοκαιρίας, ενώ ταυτόχρονα του επιτρέπει να ταξιδεύει με την απαραίτητη άνεση. Το κάθισμα είναι κατασκευασμένο από 100% αλουμίνιο γεγονός που το καθιστά πολύ ανθεκτικό. Το συγκεκριμένο μοντέλο καθίσματος  είναι μια ελαφρύτερη έκδοση του G2 και δεν περιλαμβάνει κουτί αποθήκευσης. Το Shock Absorber είναι της εταιρείας Fox Defense με Proprietary Kashima Coating.

TECHNICAL SPECIFICATIONS

Seat Height Adjusted (unloaded) 710-830 mm
Suspension Travel 195 mm
Spring rate adjustable to suit persons with weight 50-190 kg
Weight 18 kg
Length (including back rest) 540 mm
Width 285 mm
Base dimensions 350 x 200 mm

THE ZERO G2 SHOCK MITIGATION SUSPENSION SEAT

Κάθισμα με ανάρτηση για Στρατιωτική και Επιχειρησιακή Χρήση

Το Zero G2 κάθισμα είναι κατασκευασμένο από 100% αλουμίνιο κάτι που το καθιστά εξαιρετικά ανθεκτικό και με μεγάλη διάρκεια “ζωής”. Το συγκεκριμένο κάθισμα είναι ιδιαίτερα δημοφιλές για την ανάρτηση που διαθέτει.  Το μυστικό της κατασκευής του καθίσματος έγκειται στην απόστασή του από το deck του φουσκωτού. Ο επιβάτης κάθεται σε ένα μαλακό κάθισμα και καθώς η ανάρτηση συμπιέζεται από κάποιο κύμα, προοδευτικά και απαλά το σώμα κινείται προς τα κάτω. Η ανάρτηση σε συνδυασμό με την αντοχή του καθίσματος, το καθιστά ιδανικό για στρατιωτική χρήση καθώς και για επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης.

Ανάρτηση Fox Defense Shock 

Το Zero G2 κάθισμα συνδυάζει την αντοχή και την άνεση με ένα κουτί αποθήκευσης 30 λίτρων, κατασκευασμένο με προδιαγραφές κατάλληλες και για στρατιωτική χρήση και τοποθετημένο έτσι ώστε να μην ενοχλεί τον επιβάτη. Το Shock Absorber είναι της εταιρείας Fox Defense με Proprietary Kashima Coating.

TECHNICAL SPECIFICATIONS

Seat Height Adjusted (unloaded) 660-860 mm
Suspension Travel 195 mm
Spring rate adjustable to suit persons with weight 50-190 kg
Weight 26 kg
Length (including back rest) 550 mm
Width 270 mm
Base dimensions 340 (lenght) x 270-370 (width) mm
Storage Box Volume 30 l

JOCKEY SEATS

Κάθισμα Εμπνευσμένο από την Ιππασία

Τα καθίσματα σε ένα Tornado RIB αποτελούν ένα σημαντικό μέρος της κατασκευής του. Σίγουρα οι πολλές ώρες σε ένα φουσκωτό καταπονούν το σώμα. Η εταιρεία μας με τα Jockey Seats προσπαθεί να προσφέρει τις απαραίτητες συνθήκες έτσι ώστε ο χρήστης να απολαμβάνει την μέγιστη άνεση όσο βρίσκεται στην θάλασσα.  Τα jockey seat είναι εμπνευσμένα από τα αθλήματα της Ιππασίας και του motocross, έχουν σχήμα σέλας και διαθέτουν και πλάτη. Ο σχεδιασμός αυτός είναι ιδιαίτερα δημοφιλής σε φουσκωτά σκάφη που χρησιμοποιούνται σε θαλάσσιες διασώσεις από την ακτοφυλακή και το ναυτικό σε όλο τον κόσμο.

Καθίσματα δοκιμασμένα στις πιο σκληρές συνθήκες

Στη Tornado Boats, προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία σε Jockey seats, από μικρά σε πιο μεγάλα, από κοντά σε φαρδιά, με ιμάντες για κρατήματα και αποθηκευτικούς  χώρους για φαγητό, σωστικά αλλά και πολλές άλλες χρήσεις.  Η εταιρεία μας είναι η κορυφαία στην παραγωγή καθισμάτων και όλα μπορούν να τοποθετηθούν στα φουσκωτά μας. Είναι σχεδιασμένα να ανταποκρίνονται στις πιο δύσκολες συνθήκες και είμαστε σίγουροι ότι θα επωφεληθείτε από την εμπειρία μας και τα χρόνια δοκιμών που μας οδήγησαν στην παραγωγή των εν λόγω καθισμάτων.

Tornado TOS Seat
Tornado TOS Seat
Tornado Master Seat
Tornado Master Seat
Tornado Master Seat
Tornado Master Seat

TRANSOM BENCHES

Το Απόλυτο Αξεσουάρ

Τα καθίσματα των επιβατών είναι το απόλυτο Aξεσουάρ για το σκάφος που χρησιμοποιείται για ψάρεμα ή άλλες αθλητικές δραστηριότητες. Ειδικά σχεδιασμένο για να χωράει ακριβώς στις διαστάσεις του φουσκωτού σας  τα Transom Benches της εταιρείας μας επιτρέπουν στους χρήστες να μεταφέρουν τους φίλους και τις οικογένειές του με άνεση και φυσικά ασφάλεια.

Φτιαγμένα να αντέχουν στις “δυσκολίες”

Όπως όλα τα προϊόντα μας έτσι και τα καθίσματα των επιβατών είναι φτιαγμένα να ανταπεξέρχονται στις δύσκολες καιρικές συνθήκες της θάλασσας (άνεμος-νερό). Τα μαξιλάρια που διαθέτουν βοηθούν την πλάτη των επιβατών και μειώνουν τους κραδασμούς σε δύσκολες καιρικές συνθήκες (κύμα-αέρας). Επιπλέον τα καθίσματα της εταιρίας μας κάτω από τα μαξιλάρια έχουν αποθηκευτικό χώρο, πλήρως στεγανό, μπορεί να αποθηκευτεί φαγητό, σωστικός εξοπλισμός ή η ψαριά της ημέρας. Βεβαίως η ομάδα μας είναι στην διάθεσή σας έτσι ώστε να εκπληρώσει οποιαδήποτε αλλαγή ή τροποποίηση θα σας εξυπηρετήσει ακόμη περισσότερο.

Tornado Transom Seat Assembly
Tornado Transom Seat Assembly
Tornado Transom Seat Assembly
Tornado Transom Seat Assembly
Tornado Transom Seat Assembly
Tornado Transom Seat Assembly

LEANING FRAMES

Ισορροπία και Ασφάλεια

Τα πλαίσια των καθισμάτων δίνουν ισορροπία και ασφάλεια στους χρήστες και επιβάτες των Tornado Ribs. Είναι τόσο σημαντικά όταν είσαι όρθιος γιατί σε διασφαλίζουν ακόμα και όταν οι καιρικές συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές, όσο είναι τα καθίσματα όταν ταξιδεύει το σκάφος.

Φτιαγμένα από 100 % Ανοξείδωτο Ατσάλι

Όλα τα πλαίσια των καθισμάτων είναι φτιαγμένα από 100% ανοξείδωτο ατσάλι θαλάσσης. Μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε εξυπηρετεί τους χρήστες και να εξοπλιστούν από διάφορα αξεσουάρ  όπως φώτα, κόρνες, GPS και άλλα.

Tornado Leaning Frame
Tornado Leaning Frame
Tornado Leaning Frame
Tornado Leaning Frame
Tornado Leaning Frame
Tornado Leaning Frame
Tornado Leaning Frames with Logo
Tornado Leaning Frames with Logo
Tornado Leaning Frames with Logo
Tornado Leaning Frames with Logo
Tornado Leaning Frames with Logo
Tornado Leaning Frames with Logo